artikel

Hollandse garnalenkroketjes op kleine pastaschelpjes

Horeca

Ingrediënten:

  • 2 Hollandse Garnalenkroketjes(30 gram)
  • 50 gram pastaschelpjes
  • 2 vleestomaten
  • 4 eetlepels slagroom
  • 4 eetlepels kippenbouillon
  • 50 gram Fruits de Mer
  • 1 takje basilicum
  • 1 eetlepel olijfolie
  • zout

Bereidingswijze:
Kook de pasta in ruim water met het zout en de olijfolie in ongeveer 6 minuten beetgaar.

Snijd de tomaten in kleine blokjes, bak de Fruits de Mer in een sauspannetje aan.Voeg hierbij de tomaatblokjes, de slagroom en de bouillon en laat het geheelgoed inkoken.

Frituur de kroketjes goudbruin.

Schep de uitgelekte pasta in een kom, schep hierop de saus en leg de kroketjeshier weer bovenop. Garneer het geheel met een mooie tak basilicum.