artikel

Plotseling ben je baas

Horeca

Voor een startend ondernemer is de rol van werkgever lastig. Een ondernemer moet duidelijk zijn naar zijn medewerkers en soms streng. Dat is niet altijd leuk. Soms moeten mensen worden ontslagen. Heef u tips, adviezen of wilt u uw ervaring delen met onze twee starters Marlène van Buuren en Hendrik-Jan Reinders. Vul het onderstaande formulier […]

Voor een startend ondernemer is de rol van werkgever lastig. Een ondernemer moet duidelijk zijn naar zijn medewerkers en soms streng. Dat is niet altijd leuk. Soms moeten mensen worden ontslagen. Heef u tips, adviezen of wilt u uw ervaring delen met onze twee starters Marlène van Buuren en Hendrik-Jan Reinders. Vul het onderstaande formulier in.


Uw gegevens:
(* = verplicht)

Naam*:

Bedrijfsnaam*:

Woonplaats*:
Uw tips en adviezen*: