artikel

Metos Kitchen Intelligence

Horeca

Bij eten denkt men niet alleen aan voedsel maar tevens aan een eetmoment; een gezellige samenkomst waar naar uitgekeken wordt. Om uw gasten optimaal te laten genieten dient u rekening te houden met: kwaliteit, presentatie, geur én sfeer.

Bij presentatie kunt u denken aan frontcooking. D.m.v. toevoeging van een show element in uw restaurant raken uw gasten geprikkeld om uw gastronomische locatie te betreden.

Met het Metos System Rational SelfCooking Center maakt u in een handomdraai heerlijke gerechten. Omdat het SelfCooking Center zelfstandig voor u bakt, braadt, grilt, stooft, blancheert of pocheert heeft u meer tijd en ruimte voor de voorbereiding van producten, maken van sausjes en voor het mooi presenteren van ieder bord. Wanneer u klaar bent is er het automatische reiningsprogramma, die de laatste werkzaamheden op zich neemt.

Dankzij een jarenlange ervaring met vaatwassystemen kunt u ook de vaat aan Metos overlaten. Centraal staan ergonomie, een schoon milieu en uiteraard een schone vaat!

Wilt u meer informatie over frontcooking, het Metos System Rational SelfCooking Center, vaatwas of Metos in haar algemeenheid, neemt u dan contact op met Metos BV.Metos ontwerpt, produceert en installeert grootkeukenapparatuur en vaatwerkspoelmachines. Met haar eigen roestvrijstaalproductie in Ruurlo kan Metos maatwerk leveren dat nodig is om uw restaurant of keuken optimaal te laten functioneren.

Metos Kitchen Intelligence
Postbus 25
7260 AA Ruurlo
Tel. 0573 – 458 455
Fax. 0573 – 458 399
info@metos.nl
www.metos.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels