artikel

Nieuw recept voor helder samenwerken: Hobart Direct en Foster Direct

Horeca

U doet nu rechtstreeks zaken met de makers van de beste keukenapparatuur ter wereld. Helder, efficiënt, deskundig én goedkoop, want de weg van de fabriek naar uw keuken kan niet korter.

Beste Prijs
Uw keukenapparatuur bestelt u voortaan gemakkelijk en voor de beste prijs. Alle producten met hun specificaties vindt u op www.hobartfoster.nl. Bel of mail en u ontvangt direct een duidelijke, vlijmscherpe offerte. Probeer het zelf!

Groot gemak
Onze goed getrainde verkoopadviseurs helpen u met het maken van de juiste keuzes. En onze uitgebreide serviceorganisatie staat als vanouds garant voor snelle en accurate ondersteuning waar en wanneer dat nodig is.

Nieuwe apparatuur: Plus en Premaxx lijnen combi steamers
Gebruiksgemak en energiebesparing staan voorop bij onze nieuwe elektrische combi steamers. De modellen van de Plus en Premaxx lijn hebben een ergonomisch en modern design, robuust uitgevoerd in rvs en voorzien van een eenvoudige bediening. En de standaard links afgehangen deur kan naar wens worden omgehangen, waardoor een rechts afgehangen deur eenvoudig en zonder meerprijs te realiseren is. De combi steamers zijn verkrijgbaar met 6, 10 of 20 niveaus 1/1 GN en 10 of 20 niveaus 2/1 GN. Naast de standaard Gastronorm uitvoering is ook een Euronorm (600×400 mm) uitvoering leverbaar.

Persoonlijk advies
Ons Verkoopteam zit voor u klaar. Bel 0348 – 46 26 02 of kijk op www.hobartfoster.nl voor ons complete aanbod.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels