artikel

Een plaatje van een vitrine

Horeca

Een mooi opgemaakte ijsvitrine is een feest om te zien en doet het water in de mond lopen. Met zo’n vitrine verleid je de gast tot het nemen van een extra bolletje, en dat is weer goed voor de omzet.Om het maken van een mooi opgemaakte ijsvitrine te stimuleren en het belang ervan te onderstrepen, houdt de organisatie van Meesterijsbereiders IJstop ook dit jaar weer de verkiezing van de mooiste ijsvitrine van Nederland.

Een plaatje van een vitrine

vitrineOm het maken van een mooi opgemaakte ijsvitrine te stimuleren en het belang ervan te onderstrepen, houdt de organisatie van Meesterijsbereiders IJstop ook dit jaar weer de verkiezing van de mooiste ijsvitrine van Nederland.

IJssalons kunnen aan de wedstrijd meedoen door twee foto’s in te sturen van hun vitrine. Daaruit wordt een eerste selectie gemaakt. De bedrijven die overblijven, worden een keer onverwacht bezocht om de Top-3 te bepalen.

Voor de nummer één is er, net als vorig jaar, een Hiber Shockfreezer.ter beschikking gesteld door Carpigiani/EuroIce. De tweede plaats is goed voor €250,- aan producten van Black Benelux.

Meedoen? Foto’s van 800 x 600 pixels sturen als jpeg-bestand, vergezeld van naam, adres en openingstijden naar joepbiemans@hotmail.com

Reageer op dit artikel