artikel

Gestoofde koolschotel met blauwe kaas en druiven

Horeca

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 2 uien
  • 250 gram spitskool50 gram boter of 2 eetlepels olie
  • peper en zout
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 100 gram blauwe kaas
  • 250 gram ontbijtspek
  • 250 gram witte druiven

Voorbereiding:
koolschotelSnipper de gepelde uien. Snijd de koolsoorten in reepjes. Verhit de boter of de olie en fruit de ui. Voeg de kool toe met peper, zout, kerriepoeder en 1 dl water. Stoof de kool met het deksel op de pan 20 minuten.

Bereidingswijze:
Verkruimel de kaas en schep deze door de kool. Bak intussen de plakjes ontbijtspek. Serveer de koolschotel met het ontbijtspek en de gewassen druiven erop.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels