artikel

Vincent Oud: Flevo fish plate

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 snackmenu’s Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs Kabeljauw 420 gram 12,00 5,04 Aardappel 885 gram 3,00 2,66 Rauwkost 135 gram 1,00 0,14 Ravigotte saus 180 gram 4,00 0,72 Dressing 30 gram 2,00 0,06 ——- Totaal inkoopprijs 8,61 Totaalprijs per menu 2,87 Verkoopprijs per broodje 8,95 Bereidingswijze:Frituur de kabeljauw. Frituur de aardappels. Maak […]

Samenstelling prijscalculatie voor 3 snackmenu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Kabeljauw 420 gram 12,00 5,04
Aardappel 885 gram 3,00 2,66
Rauwkost 135 gram 1,00 0,14
Ravigotte saus 180 gram 4,00 0,72
Dressing 30 gram 2,00 0,06
——-
Totaal inkoopprijs 8,61
Totaalprijs per menu 2,87
Verkoopprijs per broodje 8,95

Bereidingswijze:
Frituur de kabeljauw. Frituur de aardappels. Maak de rauwkost aan met een
frisse dressing.