artikel

<B>Gestoofde rundernek met pastinaakcrème, groente en agria-aardappels</b><BR>(Martin Keus, Verhaaf Partycatering in Hoofddorp)

Horeca

Bereidingswijze: Braad de rundernek aan. Stoof in de kalfsjus, samen met de gesnipperde sjalotten en laurierblaadjes. Kook de pastinaak samen met de knoflook in de slagroom. Pureer tot crèmedikte. Verwerk de broccoli en bloemkool tot kleine roosjes. Blancheer deze. Laat afkoelen. Snijd de augurk brunoise. Meng deze met de bloemkool, broccoli, mayonaise en kerriepoeder. Snijd […]

<B>Gestoofde rundernek met pastinaakcrème, groente en agria-aardappels</b><BR>(Martin Keus, Verhaaf Partycatering in Hoofddorp)

Bereidingswijze:

Braad de rundernek aan. Stoof in de kalfsjus, samen met de gesnipperde sjalotten en laurierblaadjes. Kook de pastinaak samen met de knoflook in de slagroom. Pureer tot crèmedikte. Verwerk de broccoli en bloemkool tot kleine roosjes. Blancheer deze. Laat afkoelen.

Snijd de augurk brunoise. Meng deze met de bloemkool, broccoli, mayonaise en kerriepoeder. Snijd de groene kool. Stoof gaar in de boter. Schil de aardappels. Snijd ze. Kook ze gaar in de jus waarin de kalfsnek is gestoofd.

Snijd de afgekoelde rundernek in plakken. Verwarm deze in de jus. Maak op zoals op de foto.