artikel

Dagprogramma Horecava 2008

Horeca

Dagprogramma: Maandag 7 januari: Officiële opening Horecava 2008 Alleen toegankelijk voor genodigden en pers Met bekendmaking winnaar Horecava Innovation Award Tijdstip: 10.30 – 11.30 uur Locatie: Holland Restaurant Organisatie: Amsterdam RAI Topchefs presenteren nieuwste creaties (NK Horeca) Tijdstip: 11.00 – 12.00 uur en 12.30 – 13.00 uur Finale Gouden Gastvrijheid Award (NK Horeca) Tijdstip: 12.00 […]

Dagprogramma:

Maandag 7 januari:

Officiële opening Horecava 2008

Alleen toegankelijk voor genodigden en pers

Met bekendmaking winnaar Horecava Innovation Award

Tijdstip: 10.30 – 11.30 uur

Locatie: Holland Restaurant

Organisatie: Amsterdam RAI

Topchefs presenteren nieuwste creaties (NK Horeca)

Tijdstip: 11.00 – 12.00 uur en 12.30 – 13.00 uur

Finale Gouden Gastvrijheid Award (NK Horeca)

Tijdstip: 12.00 – 12.30 uur, 13.00 – 13.30 uur en 15.00 – 15.30 uur,

prijsuitreiking 16.30 uur

Wedstrijd Gouden Koksmuts (NK Horeca)

Tijdstip: 11.00 – 16.00 uur , prijsuitreiking 16.30 uur

Locatie: Wedstrijdpodium NK Horeca

Organisatie: Koks- en Gastvrijheidsgilde, Horeca Branche Instituut, Horecava

Kennistest: categorie prominenten

Tijdstip: 13.45 – 14.45 uur

Locatie: Wedstrijdpodium NK Horeca

Organisatie: Misset Horeca

Lekkerste Broodje van Nederland

Bekendmaking Lekkerste Broodje van 25 jaar winnaars

Tijdstip: Ochtend

Wedstrijd Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie Horeca

Tijdstip: 12.00 – 16.00 uur

Locatie: standnr. 07.240 (Hal 7).

Organisatie: St. Activiteiten Fastfood & IJsbedrijven

Showshakers

Tijdstip: 13.30 – 14.00, 14.30 – 15.00, 16.30 – 17.15

Locatie: L.A.B.

Organisatie: Showshakers Cocktail & Entertainment

Horecava Hotello Top 50

Voor genodigde CEO’s en hotel managers

Tijdstip: 15.00 – 16.00 uur

Locatie: HOTEL

Organisatie: Hotellotop, Misset Hotel, Mise en Place en Horecava

Circle of Hospitality

Met aandacht voor het Nationale Gastvrijheidsonderzoek

Tijdstip: 16.00 – 18.00 uur

Locatie: RAI congrescentrum, Zaal B

Organisatie: Tempo Team

Dinsdag 8 januari

Insectenspektakel

Tijdstip: 11.30 – 12.30 uur en 15.30 – 16.15 uur

Locatie : Wedstrijdpodium NK Horeca

Organisatie: Koksgilde, Gastvrijheidsgilde, Ruig Wild & Gevogelte, Wageningen Universiteit

Presentatie Foodservice Monitor Jaarrapport

Tijdstip: ochtend

Locatie: RAI Congrescentrum, zaal B

Organisatie: FSIN en Xtra Advies

Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie Catering

Tijdstip: 12.00 – 16.00 uur

Locatie: standnr. 07.240 (Hal 7).

Organisatie: St. Activiteiten Fastfood & IJsbedrijven

(sous)Chef-koks NK Horeca (boven 25 jaar)

Tijdstip: 11.00 – 16.00 uur, prijsuitreiking 16.30 uur

Meest gastvrije gastheer / gastvrouw van Nederland (NK Horeca)

Tijdstip: 12.00 – 12.30 uur, 13.00 – 13.30 uur en 15.00 – 15.30 uur, prijsuitreiking 16.30 uur

Locatie: Wedstrijdpodium NK Horeca

Organisatie: Koks- en Gastvrijheidsgilde, Horeca Branche Instituut, Horecava

Kennistest horeca

Tijdstip: 13.45 – 14.45 uur

Locatie: Wedstrijdpodium NK Horeca

Organisatie: Misset Horeca

Showshakers

Tijdstip: 13.30 – 14.00, 14.30 – 15.00, 16.30 – 17.15

Locatie: L.A.B.

Organisatie: Showshakers Cocktail & Entertainment

‘Vrouwen aan de Top!’

Tijdstip: 15.00 – 16.00 uur

Locatie: HOTEL

Organisatie: Hotellotop, Misset Hotel, Mise en Place en Horecava

Woensdag 9 januari

(sous)Chef-koks tot 25 jaar NK Horeca (geen leerling)

Tijdstip: 11.00 – 16.00 uur, prijsuitreiking 16.30 uur

Receptionisten

Tijdstip: 12.00 – 14.00 uur, prijsuitreiking 16.30 uur

Kasteleins

Tijdstip: 14.00 – 16.00 uur, prijsuitreiking 16.30 uur

Locatie: Wedstrijdpodium NK Horeca

Organisatie: Koks- en Gastvrijheidsgilde, Horeca Branche Instituut, Horecava

Het Lekkerste Snackmenu

Tijdstip: 12.00 – 16.00 uur

Locatie: standnr. 07.240 (Hal 7)

Organisatie: St. Activiteiten Fastfood & IJsbedrijven

Debat Lager Lounge

Alleen toegankelijk voor genodigden

Tijdstip: 16.00 – 19.00 uur

Locatie: N8LEVEN

Organisatie: Nightlife en Horecava

Showshakers

Tijdstip: 13.30 – 14.00, 14.30 – 15.00, 16.30 – 17.15

Locatie: L.A.B.

Organisatie: Showshakers Cocktail & Entertainment

‘New luxury on a small scale’

Tijdstip: 15.00 – 16.00 uur

Locatie: HOTEL

Organisatie: Hotellotop, Misset Hotel, Mise en Place en Horecava

Donderdag 10 januari

Studentenloopbaan

Tijdstip: 10.30 ontvangst studenten door Horecatopper

Locatie: Parkfoyer

Organisatie: Horeca Branche Instituut & Horecava

De Bunzl Food Design Talent

Locatie: STRAND

Organisatie: Bunzl, HAS Den Bosch, Horecava

De Lekkerste en Gezondste Salade

Tijdstip: 12.00 – 16.00 uur

Locatie: standnr. 07.240 (Hal 7)

Organisatie: St. Activiteiten Fastfood & IJsbedrijven

Leerling koks en Leerling gastheren / -vrouwen (NK Horeca)

Tijdstip: 11.00 – 16.00 uur, 16.15 uur prijsuitreiking

Locatie: Wedstrijdpodium NK Horeca

Organisatie: Horeca Branche Instituut, Koks- en Gastvrijheidsgilde, Horecava

Kennistest leerlingen

Tijdstip: 12.00 – 14.00 uur

Locatie: Wedstrijdpodium NK Horeca

Organisatie: Misset Horeca

Prijsuitreiking Leerbedrijf van het Jaar

Tijdstip: 14.30 – 15.15 uur

Locatie: Wedstrijdpodium NK Horeca

Organisatie: LOB HTV in opdracht van sociale partners in de horeca.

Prijsuitreiking Studentenloopbaan

Tijdstip: 15.30 – 16.00 uur

Locatie: Wedstrijdpodium NK Horeca

Organisatie: Horeca Branche Instituut en Horecava

Showshakers

Tijdstip: 13.30 – 14.00, 14.30 – 15.00, 16.30 – 17.15

Locatie: L.A.B.

Organisatie: Showshakers Cocktail & Entertainment

HHYP’ – Horecava Hotel Young Professionsals (studentendag)

Tijdstip: 15.00 – 16.00 uur

Locatie: HOTEL

Organisatie: Hotellotop, Misset Hotel, Mise en Place en Horecava