artikel

Deelnemerslijst Horecava 2008

Horeca

Op de Horecava bekijkt u dit jaar opnieuw producten en diensten die geschikt en/of bestemd zijn voor de inrichting van en het gebruik en/of verbruik in de volgende horeca- en grootverbruiksegmenten: hotel-, fastfood-, horeca-, café-, seizoens-, facilitaire, recreatie- en entertainmentbedrijven, restaurants, profit catering alsmede facilitaire en bedrijfscatering. Bekijk hier de exposantenlijst Horecava 2008 Bekijk hier […]

Op de Horecava bekijkt u dit jaar opnieuw producten en diensten die geschikt en/of bestemd zijn voor de inrichting van en het gebruik en/of verbruik in de volgende horeca- en grootverbruiksegmenten: hotel-, fastfood-, horeca-, café-, seizoens-, facilitaire, recreatie- en entertainmentbedrijven, restaurants, profit catering alsmede facilitaire en bedrijfscatering.

Bekijk hier de exposantenlijst Horecava 2008

Bekijk hier de plattegrond van Horecava 2008