artikel

Horecavanieuws in uw mailbox

Horeca

De redacties van Misset Horeca, Misset Catering en Snackkoerier brengen iedere dag tijdens de Horecava van 7 tot en met 10 januari een extra beursnieuwsbrief uit. Deze nieuwsbrieven staan boordevol nieuws, uitslagen van vakwedstrijden en beursreportages. Abonnees van de gratis nieuwsbrief ontvangen de extra uitgaves van de e-mailbrief omstreeks 19.00 uur. Bent u nog geen […]

De redacties van Misset Horeca, Misset Catering en Snackkoerier brengen iedere dag tijdens de Horecava van 7 tot en met 10 januari een extra beursnieuwsbrief uit. Deze nieuwsbrieven staan boordevol nieuws, uitslagen van vakwedstrijden en beursreportages. Abonnees van de gratis nieuwsbrief ontvangen de extra uitgaves van de e-mailbrief omstreeks 19.00 uur. Bent u nog geen abonnee? Meld u dan nu hier eenvoudig aan. De gratis nieuwsbrief verschijnt normaal gesproken tweemaal per week, op maandag en woensdag.