artikel

Pleinen

Horeca

Franchise Plein Heeft u belangstelling voor franchising? Bent u op zoek naar een aansprekend concept? Op het Franchise Plein in hal 1 (Europahal) kunt u zich orienteren op diverse franchiseformules. U krijgt zo een goed inzicht in de mogelijkheden om in te stappen in een bestaande formule. Dagelijks om 12.30 uur geeft Uitgeverij First Formula […]

Franchise Plein

Heeft u belangstelling voor franchising? Bent u op zoek naar een aansprekend concept? Op het Franchise Plein in hal 1 (Europahal) kunt u zich orienteren op diverse franchiseformules. U krijgt zo een goed inzicht in de mogelijkheden om in te stappen in een bestaande formule.

Dagelijks om 12.30 uur geeft Uitgeverij First Formula een presentatie voor ondernemers, die overwegen zich aan te sluiten bij een franchiseformule. Daarbij komen vooral de financiële aspecten aan bod.

Aansluitend geeft Spare Rib Express dagelijks om 13.30 uur een presentatie over de werking van hun formule, de voordelen van franchisen en een uiteenzetting van de organisatie.

New Business Plein

Bezoekers die verrast willen worden, moeten zeker een kijkje nemen op het New Business Plein in hal 4 (Oosthal). Startende, vaak nog onbekende, bedrijven introduceren hier hun vernieuwende producten aan het vakpubliek.

Welke innovatieve bedrijven producten zult u vinden?

Het waterproof verbindmiddel Elastogum van het bedrijf Emrcare

Geactiveerd lycopeen, een voedingssuplement met als basis het pigment dat groenten en fruit hun rode kleur geeft, eveneens van Emrcare

De wegwerptest op alcoholgebruik van Alcoholtester.nl

Greasepaks, de vetoplosser in een automatisch doseerssysteem van Vetafscheiders.nl

Nieuwe communicatiemogelijkheden met gasten en medewerkers van Disqovery

Het hennepdrankje Squeeze It Out van Stjernezathe

De bijzonder vormgegeven aluminiumwijnkoeler Fraicheur waarbij het etiket van de wijn zichtbaar blijft.

Proeven met Proost

In hal 5 (Noordhal) treft u twintig kleine en grotere bierbrouwers uit binnen- en buitenland. U maakt hier kennis met traditionele, onbekende en nieuwe speciaalbieren. Een initiatief van het vakblad Proost! dat beursbezoekers in een informele sfeer bijzondere bieren wil laten ontdekken. Bovendien ontmoet u hier vele vakcollega’s uit de wereld van (eet)cafe’s, discotheken, clubs en bars. Goede netwerkmomenten dus. Ook de redactie van Proost! is aanwezig om mee van gedachten wisselen.