artikel

Toegang

Horeca

Horecava 2008 wordt gehouden van 7 tot en met 10 januari in Amsterdam RAI en is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Vanaf begin december kunt u zich via deze website online voorregistreren.

Net als voorgaande jaren kent de Horecava kent een restrictief bezoekersbeleid en is alleen toegankelijk voor vakbezoekers. Op vertoon van uw KvK nummer en na voorregistratie krijgt u toegang tot de beursvloer. In december worden uitnodigingskaarten en digitale uitnodigingen op diverse manieren in de markt gezet. Denkt u hierbij aan inserts via vakbladen, advertenties of een persoonlijke e-mail.

U heeft een uitnodiging ontvangen voor gratis toegang

In de uitnodiging is een persoonlijke registratiecode opgenomen. Met deze code kunt u zich voorregistreren voor gratis toegang tot de beursvloer. U ontvangt uw toegangsbewijs direct per e-mail. Met dit toegangsbewijs kunt u terecht bij alle entrees. U ontvangt een bagdehouder en uw toegangsbewijs wordt gescand, waarna u direct de beursvloer op kunt. U ontvangt tevens gratis beurscatalogus.

Hostesses zullen aanwezig zijn om u verder te helpen en eventuele vragen beantwoorden.

Heeft u zich nog niet voorgeregistreerd, dan kunt u dit tijdens de Horecava alsnog doen in het registratiepaviljoen aan de voorzijde van de nieuw te bouwen Expofoyer.

* LET OP: Uw toegangsbewijs is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken. Na binnenkomst wordt uw toegangsbewijs geblokkeerd.

U heeft geen uitnodigingskaart ontvangen

U kunt tot 2 januari 2008 online uw toegangsbewijs kopen voor € 35,- (aan de kassa € 45,-) U bent verzekerd van snelle toegang tot de beursvloer! U kunt online met een kortingscode een toegangsbewijs kopen voor € 25,- Vanaf begin december worden in een groot aantal vakbladen advertenties geplaatst met een kortingscode. U kunt tijdens de Horecava een toegangsbewijs aan de kassa kopen voor € 45,-

* LET OP: u heeft in alle gevallen een KvK nummer/inschrijving nodig.

BR>