artikel

Amerikaanse clubsandwich

Horeca

Ingrediënten: 4 sneetjes wit casinobrood ½ avocado 1 eetlepel bieslook, fijngeknipt 2 eetlepel mayonaise mespunt chilipoeder zout, versgemalen peper 6 plakjes kipfilet (vleeswaar 1 hardgekookt ei, in plakjes 1 rode geroosterde paprika (uit pot), in repen 50 g gemengde sla 1 eetlepel dressing naar keuze Bereidingswijze:Rooster de sneetjes brood. Prak het vruchtvlees van de avocado […]

Ingrediënten:

  • 4 sneetjes wit casinobrood
  • ½ avocado
  • 1 eetlepel bieslook, fijngeknipt
  • 2 eetlepel mayonaise
  • mespunt chilipoeder
  • zout, versgemalen peper
  • 6 plakjes kipfilet (vleeswaar
  • 1 hardgekookt ei, in plakjes
  • 1 rode geroosterde paprika (uit pot), in repen
  • 50 g gemengde sla
  • 1 eetlepel dressing naar keuze

Bereidingswijze:
Rooster de sneetjes brood. Prak het vruchtvlees van de avocado in een diep bord fijn. Meng het bieslook, mayonaise en chilipoeder erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Bestrijk 3 sneetjes brood met de avocadospread en beleg ze met de losjes dubbelgevouwen plakjes kipfilet, plakjes ei en repen paprika. Leg de sneetjes op elkaar en dek ze af met het laatste sneetje. Snijd de clubsandwich diagonaal in vieren en zet elk stapeltje vast met een satéprikker.Verdeel de sla over het bord en sprenkel de ressing erover. Verdeel de spiesjes clubsandwich over het bord.