artikel

Gevulde omelet met Thaise groenten

Horeca

Ingrediënten:
5-9 eieren M of L
2 eetl. zonnebloemolie of 20 g roomboter of margarine
350 g Thaise roerbakgroenten
5-9 eetl. water of bouillon
2 theel. eikruiden
zout naar smaak
2 eetl. gezouten cashewnoten

Bereidingswijze:
Neem de eieren uit het doosje in de koelkast
Verwarm 1 eetl. olie in de wok en roerbak hierin de groenten
Klop de eieren los met het water, de kruiden en zout
Verwarm de koekenpannen even droog op de warmtebron
Laat de overige olie in deze pannen rondwalsen zodat bodem en wand zijn ingevet
Giet het eimengsel erin en bak 1 of 2 omeletten
Schuif steeds het gestolde ei naar het midden en prik er gaatjes in
Bak de omelet aan de onderzijde goudbruin
Vul met de groenten en klap de omelet dubbel
Bestrooi met de noten
Lekker met buitenlands brood