artikel

Roquefort eierspaghettirand

Horeca

Ingrediënten:
4 eieren M
200 g spaghetti
1½ eetl. olijfolie
2 eetl. gekruid paneermeel
4 eetl. bouillon of melk
100 g Roquefortkaas in stukjes
2 fijngehakte uien
1 kleingesneden oranje of rode paprika
1 kleingesneden gele of groene paprika
1 eetl. gehakte peterselie
eikruiden of zout en peper

Bereidingswijze:
Neem de eieren 10 minuten van tevoren uit het doosje in de koelkast
Kook de spaghetti op de bekende wijze beetgaar (al dente) en laat uitlekken
Vet de vorm in met de olie en bestrooi met het paneermeel
Klop de eieren los met de bouillon, de kaas, de groenten en de kruiden
Voeg de spaghetti toe en meng dit
Vul hiermee de vorm en zet de oven aan
Plaats de schaal middenin de oven gedurende 30 minuten
Laat de schaal daarna even in de oven afkoelen
Stort de rand op een natgemaakte schaal
Lekker met een gemengde salade als hoofdgerecht