artikel

Evenementen Slagerswereld

Horeca

SLAVAKTO De Slavakto zit er weer op. De slagersvakbeurs werd van 26 tot en met 28 maart 2007 in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden. Het was een ouderwets goede vakbeurs met volop activiteiten op het Slavakto plein. Lees hier meer over de Slavakto >>> SLAGERIJ VAN HET JAARKeurslagerij Arie Klaver uit Schagen is de tiende […]

SLAVAKTO

De Slavakto zit er weer op. De slagersvakbeurs werd van 26 tot en met 28 maart 2007 in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden. Het was een ouderwets goede vakbeurs met volop activiteiten op het Slavakto plein.

Lees hier meer over de Slavakto >>>

SLAGERIJ VAN HET JAAR

Keurslagerij Arie Klaver uit Schagen is de tiende Slagerij van het Jaar! Hij kreeg zijn gouden hakmes op 27 maart tijdens de Slavakto uitgereikt.
In ons dossier leest u alles over het verloop van de Slagerij van het Jaar verkiezing.

Naar het dossier>>>