artikel

Waargajeshoppen.nl lanceert eerste lokale Shopping Site in Zeist

Horeca

ZEIST – Na de succesvolle lancering van www.waargajeshoppen.nl is de 1e lokale winkel en bedrijven zoeker online gegaan in Zeist, www.shoppeninzeist.nl. De publieke lancering van deze site vindt plaats op 30 april, Koninginnedag 2007 in Zeist. Shoppen in Zeist biedt ook een aantal Zeister vrijwilligers organisaties ter gelegenheid van de lancering een gratis website aan.

Shoppen in Zeist is voor alle inwoners van Zeist, de ondernemingen in Zeist maar ook voor de vele bezoekers van Zeist. Via de bedrijvenzoeker vind je alle winkels, ondernemingen maar ook alle publieke organisaties in Zeist.

Shoppen in Zeist is de meest complete bedrijvenzoeker. De site wordt namelijk bij gehouden door een lokale ondernemer die als WGJS consulent de site fulltime beheerd. Richard Melinga is op 1 februari 2007 aan de slag gegaan met het verzamelen van alle adressen in Zeist en de 1e versie van de site is op 15 maart 2007 online gegaan. Op 30 april 2007 is de site compleet, althans voor dat gekozen moment, want uiteraard is deze site een zich doorlopend actualiserende en aanpassende informatiebron voor iedereen die gaat shoppen in Zeist.

Shoppen in Zeist wordt landelijk ondersteund door Waargajeshoppen?NL. Dit super-portal voor de Fashion, Beauty en Lifestyle branche is gelanceerd op 15 juli 2006 en heeft op dit moment zo’n 50.000 unieke bezoekers per maand.

Shoppen in Zeist wordt in de loop van dit jaar opgevolgd door andere lokale initiatieven. Voor de zomer gaat ook www.shoppeninveenendaal.nl online samen met onze lokale WGJS Consulent in Veenendaal.

De WGJS Consulent ondersteund de lokale ondernemer ook met diverse andere diensten op het gebied van marketing en communicatie. Dit zijn onder andere de bouw van websites en webwinkels, organisatie van evenementen en modeshows.

Shoppen in Zeist is een dynamische site die door de WGJS consulent continue wordt bijgehouden met het laatste lokale nieuws en de nieuwste ondernemingen in Zeist. Shoppen in Zeist is altijd actueel!