artikel

Aad van Berkel: Duet de Poisson

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Maïspompoenbol 10 stuks 0,45 4,50
IJsbergsla 400 gr. 1,15 0,46
Dille 0,10 gr. 1,25 0,13
Gemarineerde zalm 300 gr. 10,30 3,09
Hollandse garnalen 200 gr. 21,45 4,29
Picalillycrème 100 gr. 3,50 0,35
Mayonaise 100 gr. 1,95 0,20
Bieslook geknipt 20 gr. 0,95 0,02
Crème fraîche 50 gr. 6,90 0,35
      ——-
Totale inkoopprijs     13.37
     

 

Totale inkoopprijs inclusief arbeid   16,57

 

Totaalprijs per broodje 1,66

 

Verkoopprijs per broodje 2,45

Bereidingswijze:

- Bak de broodjes af en besmeer de onderkant met marinade.

- Plaats daarop de garnalen en de mayonaise, dek af met sla.

- Plaats daarover de gemarineerde zalm en garneer dat af met crème fraîche, takje dille,

reepje paprika.

- Besmeer de bovenkant van het broodje met picalillycrème