artikel

Abel Hamelink: Koffiechoc

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Koffieijs   0,30 Hazelnotenijs   0,30 Amandel/caramelijs   0,30 30 cl slagroom   0,10 10 cl caramel   0,06 Moccaboontjes   0,00 50 gr. pure chocolade   0,17 Banyuls preceptorie de ceternach   0,35 Hopjeswafeltje   0,20 Poedersuiker   0,00 Hazelnoten   0,09   ——- Totaal: 1,42 Totaalprijs […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Koffieijs   0,30
Hazelnotenijs   0,30
Amandel/caramelijs   0,30
30 cl slagroom   0,10
10 cl caramel   0,06
Moccaboontjes   0,00
50 gr. pure chocolade   0,17
Banyuls preceptorie de ceternach   0,35
Hopjeswafeltje   0,20
Poedersuiker   0,00
Hazelnoten   0,09
  ——-
Totaal: 1,42
Totaalprijs 1,87
Brutowinstmarge 74%
Verkoopprijs 7,50

Bereidingswijze:

Prepareer het bord met caramel en een tipje. Bouw het ijs op

met behulp van chocoladetabletten. Dresseer met de diverse

garnituren, de dessertwijn en de slagroom.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels