artikel

Abel Hamelink: Koffiechoc

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Koffieijs   0,30 Hazelnotenijs   0,30 Amandel/caramelijs   0,30 30 cl slagroom   0,10 10 cl caramel   0,06 Moccaboontjes   0,00 50 gr. pure chocolade   0,17 Banyuls preceptorie de ceternach   0,35 Hopjeswafeltje   0,20 Poedersuiker   0,00 Hazelnoten   0,09   ——- Totaal: 1,42 Totaalprijs […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Koffieijs   0,30
Hazelnotenijs   0,30
Amandel/caramelijs   0,30
30 cl slagroom   0,10
10 cl caramel   0,06
Moccaboontjes   0,00
50 gr. pure chocolade   0,17
Banyuls preceptorie de ceternach   0,35
Hopjeswafeltje   0,20
Poedersuiker   0,00
Hazelnoten   0,09
  ——-
Totaal: 1,42
Totaalprijs 1,87
Brutowinstmarge 74%
Verkoopprijs 7,50

Bereidingswijze:

Prepareer het bord met caramel en een tipje. Bouw het ijs op

met behulp van chocoladetabletten. Dresseer met de diverse

garnituren, de dessertwijn en de slagroom.