artikel

Advies

Horeca

Voor uw bedrijfssituatie is het verstandig een blastchiller aan te schaffen met een capaciteit van 30 tot 50 kilogram per cyclus. Kies een blastchiller met 14 tot 25 roosters. Houd rekening met een investering van € 6.000,- tot € 10.000,-. Let bij de aanschaf van een blastchiller op de gebruiksmogelijkheden en de uitrusting. Roosters, registratiemogelijkheden, […]

Voor uw bedrijfssituatie is het verstandig een blastchiller aan te schaffen met een capaciteit van 30 tot 50 kilogram per cyclus. Kies een blastchiller met 14 tot 25 roosters. Houd rekening met een investering van € 6.000,- tot € 10.000,-.

Let bij de aanschaf van een blastchiller op de gebruiksmogelijkheden en de uitrusting. Roosters, registratiemogelijkheden, antibevriezingssystemen en naaldvoelers om de temperatuur exact te bepalen en beïnvloeden de hoogte van het investeringsbedrag. Bij 20 of meer roosters zijn blast chillers verkrijgbaar met een kar.

Samenvatting

  • Capaciteit: 30 à 50 kg
  • Inhoud : 14 à 25 roosters
  • Prijs: € 6.000,- tot € 10.000,-
  • Aantal maaltijden: 300 – 500

    Op zoek naar een leverancier? Bekijk dan hier de leveranciersgids.