artikel

Alle pagina’s op een rij

Horeca

Starten met IJs Bespaar energie en geld in uw ijssalon Top Tien Besparingsmogelijkheden Belastingaftrek op koelen en vriezen De trends van 2004! Bepaal uw focus met de doelgroep Zo wijst u buitenlandse toeristen op uw ijsassortiment Softijs Kostprijsberekening softijs Varieer met smaken, temperaturen en structuren Voorbeelden softijscreaties Koop de juiste softijsmachine Bereken bij hoeveel softijsjes […]

Starten met IJs
Bespaar energie en geld in uw ijssalon
Top Tien Besparingsmogelijkheden
Belastingaftrek op koelen en vriezen
De trends van 2004!
Bepaal uw focus met de doelgroep
Zo wijst u buitenlandse toeristen op uw ijsassortiment
Softijs
Kostprijsberekening softijs
Varieer met smaken, temperaturen en structuren
Voorbeelden softijscreaties
Koop de juiste softijsmachine
Bereken bij hoeveel softijsjes uw machine rendabel is
Gouden softijstips van leveranciers
Poeder- of vloeibare mix?
Soft en shake
Pasteuriserende machines
Capaciteit
Mixpompen
Geluid
Technische levensduur
Goede service
Garantie
Cilinders
Dry filling
Luchtopslag
Gebruikte machines
Ruimte
Tips onderhoud ijsmachines
Schepijs
Fabriekijs
Ambachtelijk ijs
Bereken de kostprijs per bolletje
Uw gast betaalt meer voor een mooie coupe
Meer ijscreaties met weinig smaken
Doe ideeën op met beroemde ijscoupes
Promoot uw coupes met een ijskaart
Gratis ijskaarten via de fabrikant
Leer alles over de geschiedenis van consumptie-ijs (nieuw)
Het juiste gereedschap om ijs te scheppen (nieuw)
Impulsijs
Zet promotiemateriaal in (nieuw)
Gratis vriezers van de fabrikant
Concepten
Haken en ogen aan franchising
Ben & Jerry’s
Haägen Dasz
Australianhomemade
Swirl’s
Zelf ijs maken
IJspasta’s en aroma’s maken het makkelijker
Wedstrijden voor ijsbereiders
Winnaars wedstrijden laatste vijf jaar (nieuw)
IJsmachines
Opleidingsmogelijkheden
Milkshake
Soft en shake
Bereken de verkoopprijs
Haal de juiste smaken in huis
Bepaal uw milkshakedoelgroep
Milkshake-tips
Het zusje van de milkshake: smoothie!
Hygiëne
Schepijs
Softijs
IJsbereiding
Test of u hygiënisch werkt
Bijzonder ijs
Retrotrend: Granita (nieuw)
Granita-recepten (nieuw)
Net geen ijs: Semi-Freddo en Gelato Caldo
Semi-Freddo recepten
Leuk terrasitem: IJskoffie
Een romig ijsgerecht: Parfait
Basisrecept Parfait
Index
Handige adressen
Leveranciers