artikel

Angela Stevens: Broodje Makkelluk

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Briochebolletje met rozemarijn 10 st. 0,55/st. 5,50
Varkensfilet gepekeld 300 gr. 7,75/kg 2,33
Raddichio/IJsbergsla/Komkommer/

Bieslook
100 gr. 1,95/kg 0,20
Rode bieten 20 gr. 0,60/kg 0,01
Roomkaas 100 gr. 0,85/kg 0,09
Olijven 100 gr. 0,25/kg 0,03
Eiwit/paneer/bloem 40 gr. 0,50/kg 0,02
Condimenten (gembernat/peper/zout/rookmot) 40 gr. 0,50/kg 0,02
Marinade tbv varkensfilet 200 gr. 1,25/kg 0,25
——-
Subtotaal: 8,43

Personeelskosten

3,42

Benodigde tijd voor 10 broodjes: 12 minuten

Totaalprijs 11,85
Totaalprijs per broodje 1,18
Verkoopprijs per broodje  3,20

Bereidingswijze:

- Briochebolletjes even ‘oppiepen’ in oven en doorsnijden. Instrijken metroomkaas.

- Beleggen met rauwkostsalade en gefrituurde olijven.

- Het vlees netjes op het broodje leggen.

- Afgarneren en op brood presenteren.


Benodigde apparatuur:

Snijmachine, oliefrituur, combi-oven 130 graden80% vocht.

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Briochebolletje met rozemarijn 10 st. 0,55/st. 5,50
Varkensfilet gepekeld 300 gr. 7,75/kg 2,33
Raddichio/IJsbergsla/Komkommer/

Bieslook
100 gr. 1,95/kg 0,20
Rode bieten 20 gr. 0,60/kg 0,01
Roomkaas 100 gr. 0,85/kg 0,09
Olijven 100 gr. 0,25/kg 0,03
Eiwit/paneer/bloem 40 gr. 0,50/kg 0,02
Condimenten (gembernat/peper/zout/rookmot) 40 gr. 0,50/kg 0,02
Marinade tbv varkensfilet 200 gr. 1,25/kg 0,25
——-
Subtotaal: 8,43

Personeelskosten

3,42

Benodigde tijd voor 10 broodjes: 12 minuten

Totaalprijs 11,85
Totaalprijs per broodje 1,18
Verkoopprijs per broodje  3,20

Bereidingswijze:

- Briochebolletjes even ‘oppiepen’ in oven en doorsnijden. Instrijken metroomkaas.

- Beleggen met rauwkostsalade en gefrituurde olijven.

- Het vlees netjes op het broodje leggen.

- Afgarneren en op brood presenteren.


Benodigde apparatuur:

Snijmachine, oliefrituur, combi-oven 130 graden80% vocht.