artikel

Arnold Verboort: Picanto-taco menu

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 1 menu
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Rode paprika halve 0,80 0,40
Pikanto 1 stuk 0,39 0,39
Aardappelkaassnack 1 stuk 0,30 0,30
Bloemkool 50 gr. 2,95 0,15
Uitjes 10 gr. 1,00 0,01
Champignons 50 gr. 1,30 0,07
Patat 125 gr. 0,62 0,08
Aardappelsalade 25 gr 2,28 0,06
Taco 21 gr. 10,16 0,21
Zigeunersaus 20 ml. 2,19 0,04
Chilisaus 10 ml. 3,96 0,04
——
Subtotaal: 1,74

 

Totaalprijs 1,74
Totaalprijs per menu 1,74
Verkoopprijs per menu 9,50

Bereidingswijze:

Paneer de bloemkool en frituur het.

Frituur de patat, de pikanto en de aardappelkaassnack.

Bak de champignons en de uien op de bakplaat.