artikel

Bakplaat

Horeca

Gebruik bakplaten voor het bakken van producten, zoals hamburgers, eieren, spek, biefstukken, T-bone steaks, lams- en varkenskoteletten, uiringen en plakken aubergines. Een voordeel van bakplaten is dat het apparaat een groot aantal porties tegelijk kan bakken. Vooral voor restaurants met een relatief beperkte capaciteit (40 à 50 zitplaatsen) is een bakplaat interessant. Eigenschappen bakplaat · […]

Gebruik bakplaten voor het bakken van producten, zoals hamburgers, eieren, spek, biefstukken, T-bone steaks, lams- en varkenskoteletten, uiringen en plakken aubergines. Een voordeel van bakplaten is dat het apparaat een groot aantal porties tegelijk kan bakken. Vooral voor restaurants met een relatief beperkte capaciteit (40 à 50 zitplaatsen) is een bakplaat interessant.

Eigenschappen bakplaat

· hard en krasvast

· beschikken over antiaanbaklagen

· zijn in warmte regelbaar (tot 300 graden Celsius)

· beschikken over twee temperatuurzones

· geen smaakoverdracht

Kosten:

40 x 40 cm € 1.900,-

80 x 40 cm € 2.900,-

Voorbeelden van bereidingsmogelijkheden per bakplaat
product gewicht aantal temperatuur bereidingstijd
gehaktballen 100-125 gr 20 180-200 10 à 12 min
hamburgers 100-125 gr 20 200 5 à 6 min
koteletten 125-150 gr 15 180 8 à 10 min
schnitzels 125-150 gr 12 180 8
spiegeleieren 12 175-180 3
steaks 125-150 gr 15 225-250 5 à 6 (medium)
visfilets 125-150 gr 15 175 8 à 10


Alle kookapparatuur op een rij. Klik op uw keuze.