artikel

Bart van Scheijndel: Smiley Schotel

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 1 menu
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Frikandel 1 stuk 0,15 0,15
Pikanto 1 stuk 0,34 0,34
Raspatat 270 gr. 0,92 0,32
IJsbergsla 50 gr. 2,00 0,10
Friteslijn remia 50 ml. 7,00 0,07
Paprika groen/rood 200 gr. 2,00 0,50
Vlammensaus 50 ml. 4,00 0,20
Peer Kwart 1,20 0,30
Sinaasappel Kwart 0,48 0,12
Appel Kwart 0,48 0,12
——
Subtotaal: 2,22

 

Totaalprijs 2,22
Totaalprijs per menu 2,22
Verkoopprijs per menu 7,25

Bereidingswijze:

Frituur frikandel en de pikanto en snijd ze in stukken.

Prik de vleesstukken op een gebogen spies om en om met paprika.

Bak de raspatat af. Garneer de schotel met fruit en sla.

Voeg de sauzen toe.