artikel

Bert Waninge: Just Taste

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Sinaasappelsorbetijs   0,15 Chocolade de luxe ijs   0,15 Strawberry Pinkpepper ijs   0,15 Toefje slagroom   0,10 Sinaasappelsaus   0,10 1/4 aardbei   0,05 2 schijfjes sinaasappel   0,05 2 Chocolade galetjes   0,10 3 Chocolade sinaasappelcakejes   0,30       Totaal: 1,15 Totaalprijs 1,15 Brutowinstmarge […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Sinaasappelsorbetijs   0,15
Chocolade de luxe ijs   0,15
Strawberry Pinkpepper ijs   0,15
Toefje slagroom   0,10
Sinaasappelsaus   0,10
1/4 aardbei   0,05
2 schijfjes sinaasappel   0,05
2 Chocolade galetjes   0,10
3 Chocolade sinaasappelcakejes   0,30
     
Totaal: 1,15
Totaalprijs 1,15
Brutowinstmarge 76%
Verkoopprijs 5,00

Bereidingswijze:

Breng de sinaasappelsaus aan. Zet hierop de 3 chocolade

sinaasappelcakejes. Schep hier de 3 verschillende ijsbollen.

Spuit een toef slagroom op de ijsbollen en garneer af met galetjes

en vers fruit.