artikel

Bollissimo

Horeca

Bereidingswijze: Italiaanse bol opensnijden en beleggen met 2 plakken rauwe ham, 40 gr mascarpone of gorgonzola en 50 gr gesneden peer. Giet een scheutje honing op de kaas. Hierop nog een plak rauwe ham. Broodje verwarmen in de magnetron en aansluitend in de oven. Afgarneren met gemengde sla en dressing. Kostprijs: €2,05 Verkoopprijs: €5,95 Tenzij […]

Bereidingswijze:

Italiaanse bol opensnijden en beleggen met 2 plakken rauwe ham, 40 gr mascarpone of gorgonzola en 50 gr gesneden peer. Giet een scheutje honing op de kaas. Hierop nog een plak rauwe ham. Broodje verwarmen in de magnetron en aansluitend in de oven. Afgarneren met gemengde sla en dressing.

Kostprijs: €2,05

Verkoopprijs: €5,95

Tenzij anders vermeld, betreft het de receptuur voor één broodje. De kost- en verkoopprijs zijn per stuk en inclusief BTW. Specificatie recepten en overige informatie volgens opgave deelnemers.