artikel

Cocco Bello

Horeca

Schep onderin de gekoelde coupe wat met tamarinde opgeklopte mascarpone. Hierop een bol kokosijs, een bol mango-ijs en een bol limoncello-ijs. Daarop weer een schepje mascarponesaus. Steek tussen het ijs stokjes waaraan respectievelijk ananasstukjes, mangobolletjes en lychees zijn geregen. Een plakje spekkoek maakt de coupe af. Serveren met een glaasje bloedsinaasappelsap. Kostprijs: €1,90 Verkoopprijs: €4,35 […]

Cocco Bello

Schep onderin de gekoelde coupe wat met tamarinde opgeklopte mascarpone. Hierop een bol kokosijs, een bol mango-ijs en een bol limoncello-ijs. Daarop weer een schepje mascarponesaus. Steek tussen het ijs stokjes waaraan respectievelijk ananasstukjes, mangobolletjes en lychees zijn geregen. Een plakje spekkoek maakt de coupe af. Serveren met een glaasje bloedsinaasappelsap.

Kostprijs: €1,90

Verkoopprijs: €4,35

De beschrijvingen van de ijscoupes zijn volgens opgave van de deelnemers. Bij de kostprijs is het arbeidsloon inbegrepen. De verkoopprijs is inclusief BTW.

Terug naar overzicht Gouden IJscoupes 2003…