artikel

De juiste temperatuur voor uw kookwaar

Horeca

Product Temperatuur Vis, schaal- en schelpdieren (niet levend) 0 – 2 ºC Kreeft, oesters, mosselen en andere schaal- en schelpdieren (levend) 5 ºC Vlees (waaronder orgaanvlees) 0 – 3 ºC Gevogelte, konijn en wild 0 – 3 ºC Knol- en bladgroenten, aardappelen en hard fruit 10 ºC Voorbereide groenten 4 ºC Verse melkproducten 2 – […]

Product Temperatuur
Vis, schaal- en schelpdieren (niet levend) 0 – 2 ºC
Kreeft, oesters, mosselen en andere schaal- en schelpdieren (levend) 5 ºC
Vlees (waaronder orgaanvlees) 0 – 3 ºC
Gevogelte, konijn en wild 0 – 3 ºC
Knol- en bladgroenten, aardappelen en hard fruit 10 ºC
Voorbereide groenten 4 ºC
Verse melkproducten 2 – 4 ºC
Boter 2 – 4 ºC
Verse kaas 4 – 6 ºC
Schimmelkaas 4 – 12 ºC
Eieren 7 – 13 ºC
Vleeswaren 2 – 4 ºC
Gezouten, gerookte of rauwe vleeswaren 7 – 10 ºC
Paddestoelen 5 – 8 ºC
Bereide vis, schaal- en scheldieren 0 – 2 ºC
Bereide vleessoorten, gevogelte, konijn en wild 0 – 2 ºC
Bereide groentesoorten 1 – 3 ºC
Klaargemaakte salades 1 – 3 ºC
Bereide patisserieproducten 2 – 4 ºC