artikel

Debby de Kooter: Stalmeester

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Oerbollen 10 stuks niet bekend niet bekend
Gekonfijte vijg 4 stuks niet bekend niet bekend
Gekruide lamsham 400 gr. niet bekend niet bekend
Geitenkaas 400 gr. niet bekend niet bekend
Veldsla 200 gr. niet bekend niet bekend
Boter 100 gr. niet bekend niet bekend
Honing-mosterddressing 100 ml. niet bekend niet bekend
——-
Totale inkoopprijs niet bekend
Totale inkoopprijs inclusief arbeid niet bekend
Totaalprijs per broodje niet bekend
Verkoopprijs per broodje niet bekend

Bereidingswijze:

- Besmeer de oerbol met boter.

- Warm de lamsham met de geitenkaas en vijg op.

- Dresseer de sla op een bord, leg daarop het broodje.

- Beleg het broodje met de warme lamsham en de overige ingrediënten.