artikel

Dennis Hus: Mulletje

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Rode mulfilet 6 stuks   3,00
Courgette 1 stuk   0,76
Tomaat 5 stuks   1,00
Basilicum 2   0,10
Lente-ui 5 gr.   0,20
Saffraandraad 1 stuk   0,60
Balsamico 45 gr.   0,36
Uienscheuten 3 stuks   0,06
Country cubes 525 gr   0,99
Citroensap 15 ml   0,03
Fritessaus 120 ml   0,09
——
Subtotaal: 7,19
Totaalprijs 7,19
Totaalprijs per menu 2,40
Verkoopprijs per menu 8,45

Bereidingswijze:

Stoom de courgette in de steamer. Bak de mul op de bakplaat.

Dresseer de tomaten- en courgettecompoté op een bord.

Serveer de vis er bovenop en garneer de uienscheuten eromheen.