artikel

Dick Groeneveld: Seaprise

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 1 menu
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Tilapiafilet 3 stuks 0,85 2,55
Röstirondje 3 stuks 0,28 0,84
Crystal clear 3 stuks niet bekend niet bekend
Slasoorten 120 gr. 3,20 0,38
Dressing 75 ml. 4,60 0,35
Citroenschijfje 30 gr. 2,80 0,08
Paprika 30 gr. 18,00 0,54
Garnering 105 gr. 20,00 0,60
Chilisaus 30 ml. 5,00 0,53
——
Subtotaal: 5,87
Totaalprijs 5,87
Totaalprijs per menu 1,96
Verkoopprijs per menu 7,95

Bereidingswijze:

Leg de tilapiafilet in de oven.

Frituur de röstirounds. Garneer het bord met de slasoorten en sprenkel

de dressing erover. Leg de röstirounds op de sla, met daarop de tilapiafilet.

Garneer af en serveer de saus er apart bij.