artikel

Dorinda Feyen: Exotische salade

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 salades Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs IJsbergsla 0,18 3,78 0,69 Rode paprika 1 stuks 0,97 0,97 Kipfilet 0,30 kg 7,20 2,16 Sambal 0,03 kg 4,26 0,12 Cajunkruiden 0,03 kg 9,34 0,23 Mihoen 0,03 kg 3,84 0,12 Maïs 0,03 kg 1,40 0,09 Taugé 0,03 kg 1,75 0,09 Pijnboompitten 0,03 kg 19,28 0,57 […]

Samenstelling prijscalculatie voor 3 salades
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
IJsbergsla 0,18 3,78 0,69
Rode paprika 1 stuks 0,97 0,97
Kipfilet 0,30 kg 7,20 2,16
Sambal 0,03 kg 4,26 0,12
Cajunkruiden 0,03 kg 9,34 0,23
Mihoen 0,03 kg 3,84 0,12
Maïs 0,03 kg 1,40 0,09
Taugé 0,03 kg 1,75 0,09
Pijnboompitten 0,03 kg 19,28 0,57
Ananas 0,18 kg 1,16 0,21
——
Subtotaal: 5,25
Totaalprijs 5,25
Totaalprijs per salade 1,75
Verkoopprijs per salade 5,90

Bereidingswijze:

Snijd de kipfilet in plakjes. Marineer de kip met sambal en cajunkruiden.

Snijd de paprika in repen en de ananas in blokjes. Rooster de pijnboompitten

Frituur de kip en de mihoen. Meng het geheel met maïs. Dien de salade op met

chopsticks.