artikel

Duivelse Taferelen

Horeca

(recept voor 10 broodjes) 500 gram zeeduivel marineren met vanille, zwarte peper, zeezout, suiker en tomatenolie. Vis vervolgens inrollen en aanvriezen. Mousse maken van witte wijn (1 dl), suiker, citroensap, citroenzeskantjes en zout. Dit laten inkoken en afkoelen. Paticrème (1 dl) opslaan en mengen met mascarpone (250 gr), kappertjes (10 gr.) en fijn gesneden dille. […]

(recept voor 10 broodjes)

500 gram zeeduivel marineren met vanille, zwarte peper, zeezout, suiker en tomatenolie. Vis vervolgens inrollen en aanvriezen. Mousse maken van witte wijn (1 dl), suiker, citroensap, citroenzeskantjes en zout. Dit laten inkoken en afkoelen. Paticrème (1 dl) opslaan en mengen met mascarpone (250 gr), kappertjes (10 gr.) en fijn gesneden dille. Hierna afgekoelde mousse er door spatelen. Broodjes zigzag opensnijden. Beleggen met waterkers en mousse en hierop de carpaccio gesneden zeeduivel. Afgarneren met spriet Chinese bieslook.

Kostprijs per broodje: €2,02

Verkoopprijs per broodje: €6,60