artikel

Eddy William: Vega Wok Voordeel Menu

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Dubbelfriss light 0,33 ml 1,00 0,33
Vegetarisch sojaproduct 300 gr. 12,20 3,66
Ui- en paprikamengsel 500 gr. 2,10 1,05
Frites artisanne 850 gr. 1,00 0,85
Banaan 150 gr. 1,50 0,23
Papaya 150 gr. 3,00 0,45
Ananas 150 gr. 2,95 0,44
Pindasaus 300 ml. 1,50 0,45
Kruiden en sauzen 250 gr. 3,20 0,80
Zonnebloemolie 50 ml. 2,50 0,13
——
Subtotaal: 8,38
Totaalprijs 8,38
Totaalprijs per menu 2,79
Verkoopprijs per menu 7,95

Bereidingswijze:

Fruit een uitje in de wok. Voeg de gesneden paprika toe. Voeg het sojaproduct toe.

Bak het geheel aan. Frituur de frites, laat ze uitlekken en zout ze licht. Maak de

banaan, papaya en ananas schoon. Schik het geheel netjes op een bord.