artikel

Edwin van Es: Golden Raspberry

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Frambozenijs 0,15 Frambozenijs (wit) 0,15 Citroenijs 0,15 Toefje slagroom 0,20 Vruchtencoulis 0,10 50 gr. Framboos 0,50 Garnering 0,25 ——- Subtotaal: 1,50 Personeelskosten 0,68 Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 2 minuten Totaalprijs 2,18 Brutowinstmarge 75% Verkoopprijs 6,25 Bereidingswijze: Schep de vruchtencoulis op een vierkant bord. Plaats de ijsbollen hier […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Frambozenijs 0,15
Frambozenijs (wit) 0,15
Citroenijs 0,15
Toefje slagroom 0,20
Vruchtencoulis 0,10
50 gr. Framboos 0,50
Garnering 0,25
——-
Subtotaal: 1,50

Personeelskosten

0,68

Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 2 minuten

Totaalprijs 2,18
Brutowinstmarge 75%
Verkoopprijs 6,25

Bereidingswijze:

Schep de vruchtencoulis op een vierkant bord. Plaats

de ijsbollen hier bovenop. Garneer af met frambozen en

chocolade decoraties.