artikel

Gerookt gevogelte en zuivel als saladeversierders

Horeca

saladeIn de nadagen van de zomer gaat een salade er wel in als maaltijd. Onze drie chefs uit de bedrijfs-, instellings- en partycatering mochten zich erop uitleven. Ze maakten een bord ‘groen voer’ voor gasten van bedrijfscateraars, waarbij gerookt gevogelte en zuivel als smaakmakers dienden. Resultaat: drie lichte en gezonde gerechten.

De kookopdracht:

Wat:

Maak een maaltijdsalade met gerookt gevogelte en zuivel.

Voor wie:

Bedrijfscateraars.

Budget:

Maximale inkoopprijs €3,50 per persoon.

De resultaten:

Salade met gerookte kip, een dressing van mosterd en croutons van focaccia

Gerookte parelhoenfilet met sinaasappelkwarkdressing op een standaard van komkommer

Salade van rucola met oesterzwammen, mozzarella en gerookte kip

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels