artikel

Handige adressen

Horeca

Nederlands Visbureau Het Nederlands Visbureau is de promotie-organisatie voor de gehele Nederlandse vissector. Naast het ontwikkelen van promotiecampagnes voor het binnenland, is het Visbureau ook actief op buitenlandse markten. Het Nederlands Visbureau vertegenwoordigt Nederland als visserijnatie op verschillende buitenlandse vakbeurzen. In Nederland houdt het Visbureau zich bezig met het ontwikkelen van receptenfolders, brochures en promotiemateriaal […]

Nederlands Visbureau

Het Nederlands Visbureau is de promotie-organisatie voor de gehele Nederlandse vissector. Naast het ontwikkelen van promotiecampagnes voor het binnenland, is het Visbureau ook actief op buitenlandse markten. Het Nederlands Visbureau vertegenwoordigt Nederland als visserijnatie op verschillende buitenlandse vakbeurzen.

In Nederland houdt het Visbureau zich bezig met het ontwikkelen van receptenfolders, brochures en promotiemateriaal voor de viswinkel. Ook organiseert het Visbureau diverse evenementen, zoals de veiling van het vaatje Hollandse Nieuwe. Verder is het Nederlands Visbureau het aanspreekpunt voor alle vragen over vis, schaal- en schelpdieren. Nederlands Visbureau

Postbus 72

2280 AB Rijswijk

Telefoon: 070 – 336 96 55

Fax: 070 – 395 29 50

e-mail: info@visbureau.nl

www.mijnvisdag.nl

www.tijdvoorvis.nl

Het Productschap Vis

De Nederlandse vissector is goed georganiseerd. Vissers, vis- en schelpdierkwekers, visverwerkers, groothandelaren en detaillisten, iedereen heeft z’n eigen belangenorganisatie. Maar daarnaast hebben zij ook gezamenlijk hun krachten gebundeld, in het Productschap Vis.

Bij het productschap komen alle verschillende belangenorganisaties elkaar tegen. Op deze manier houden alle takken van de sector goed voeling met elkaar. Samen maken zij zich sterk voor een vissector die zijn verantwoordelijkheden neemt en kwaliteit levert, economisch gezond is en de concurrentie met het buitenland aangaat. Het Productschap Vis wordt ook bestuurd door deze praktijkmensen. Het productschap is van en voor de hele vissector.

Productschap Vis

Treubstraat 17 (3e etage)

Postbus 72

2280 AB Rijswijk

Telefoon : 070 336 96 00

Telefax: 070 399 94 26

E-mail: info@pvis.nl

www.pvvis.nl