artikel

Handige tools

Horeca

Register erkende leerbedrijven In het register van Kenwerk erkende leerbedrijven staan alle bedrijven met uitgebreide informatie die kunnen/mogen opleiden voor een of meerdere opleidingen die passen in de kwalificatiestructuur voor de horeca, instellingskeuken, contractcatering, bakkerij en toerisme. Of ze daadwerkelijk ook een leerplaats beschikbaar hebben, kunt u in dit register niet zien. Register AKA erkende […]

Register erkende leerbedrijven

In het register van Kenwerk erkende leerbedrijven staan alle bedrijven met uitgebreide informatie die kunnen/mogen opleiden voor een of meerdere opleidingen die passen in de kwalificatiestructuur voor de horeca, instellingskeuken, contractcatering, bakkerij en toerisme. Of ze daadwerkelijk ook een leerplaats beschikbaar hebben, kunt u in dit register niet zien.

Register AKA erkende leerbedrijven

In het register van Kenwerk AKA erkende leerbedrijven staan alle bedrijven met uitgebreide informatie die willen opleiden voor de AKA in de sectoren horeca, instellingskeuken, contractcatering, bakkerij en toerisme. Of ze daadwerkelijk ook een leerplaats beschikbaar hebben, kunt u in dit register niet zien.

Erkenningsreglement

Download hier een erkenningsreglement.

Eerste inschrijving LMP

Heeft u nooit eerder opgeleid als leermeerster, mentor of praktijkbegeleider (LMP) en bent u niet eerder geregistreerd als LMP bij het Kenwerk ? Dan kunt u op deze pagina informatie vinden over de eerste inschrijving bij Kenwerk als leermeester, mentor of praktijkbegeleider (LMP). Ook de criteria waaraan u dient te voldoen om te worden geregistreerd als LMP staan hier.

Functiecompetentieprofiel Leermeester, Mentor en Praktijkbegeleider

Het functie competentieprofiel LMP beschrijft de competenties waarover een LMP’er dient te beschikken om de taak adequaat te kunnen uitvoeren.

Allerlei instrumenten:

Bedrijfsprofiel

Hier vindt u informatie over het maken en gebruiken van een bedrijfsprofiel.

Inwerkprogramma

Hier kunt u praktische informatie vinden om een introductie- en inwerkprogramma te maken.

Opleidingsplan

Hier kunt u informatie over het maken en gebruiken van een opleidingsplan downloaden.

Functioneringsgesprek

Hier kunt u informatie over het functioneringsgesprek downloaden.