artikel

Hans Tros: Gift of Nature

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs 2 bollen frambozen- sorbetijs 0,32 1 bol nougatijs 0,36 1 bol witte chocolade-ijs 1,05 30 cl. slagroom 0,09 35 cl saus 0,19 40 gr. vruchten 0,32 oublie, chockrul/dip/strik+decoratievl. 0,76 amuse 0,43 ——- Subtotaal: 1,45 Personeelskosten 0,34 Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 1 minuut Totaalprijs 3,52 Brutowinstmarge 53% Verkoopprijs […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
2 bollen frambozen-

sorbetijs
0,32
1 bol nougatijs 0,36
1 bol witte chocolade-ijs 1,05
30 cl. slagroom 0,09
35 cl saus 0,19
40 gr. vruchten 0,32
oublie, chockrul/dip/strik+decoratievl. 0,76
amuse 0,43
——-
Subtotaal: 1,45

Personeelskosten

0,34

Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 1 minuut

Totaalprijs 3,52
Brutowinstmarge 53%
Verkoopprijs 7,95

Bereidingswijze:

Plaats de coupe op een bord. Schep erin de bollen ijs en decoreer

het ijs met de slagroom, de saus en de vruchten. Garneer het bord

met slagroom, de oublie en de chockrul.