artikel

Heddeke Kees: Pasta Gelato

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
1 bol amarenenijs 0,15
1 bol stracciatella-ijs 0,10
1 bol Schwarzwalder Kirschijs 0,15
Chocoladesaus 0,05
Amarenen + Sap 0,10
Gefrituurde pasta 0,10
Cacao 0,02
Chocolade ruit 0,06
Suikerwerk ruit 0,06
Servet 0,02
——-
Totaal: 0,96
Totaalprijs 0,96
Brutowinstmarge 81%
Verkoopprijs 5,50

Bereidingswijze:

Proeverij van verschillende gefrituurde pastasoorten en verschillendesoorten ijs.

Bestrooi de borden licht met cacao en breng 3 toefjes slagroom aan. Maakvervolgens

een spiegeltjes chocoladesaus met amarenen. De verschillende pastasoortenvullen/opmaken

met de bijbehorende ijssoorten en op hun plaats leggen. Verder afgarneren metslagroom,

chocolade- en suikerwerkruiten en amarenen.