artikel

Hendrick van Es: Oma’s Weck

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Frambozenijs 0,25 Vanille-ijs 0,25 Aarbeienijs 0,25 Ananas en mandarijn 0,50 Kersen, gele, groene en rode pruimen 0,50 1 rozet slagroom 0,20 ——- Subtotaal: 1,95 Personeelskosten 0,68 Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 1 minuten Totaalprijs 2,63 Brutowinstmarge 78% Verkoopprijs 4,68 Bereidingswijze: Vul een weckpotje met het fruit. Schep vervolgens […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Frambozenijs 0,25
Vanille-ijs 0,25
Aarbeienijs 0,25
Ananas en mandarijn 0,50
Kersen, gele, groene en rode pruimen 0,50
1 rozet slagroom 0,20
——-
Subtotaal: 1,95

Personeelskosten

0,68

Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 1 minuten

Totaalprijs 2,63
Brutowinstmarge 78%
Verkoopprijs 4,68

Bereidingswijze:

Vul een weckpotje met het fruit. Schep vervolgens de bolletjes

ijs in het potje en garneer af met slagroom.