artikel

Ingrid Schoonderwalt: Coupe Frambo Bellisimo

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Frambozenijs 0,16 Yoghurtijs 0,10 Exotica-ijs 0,08 Toefje slagroom 0,15 Vruchtensaus 0,10 Vruchten 0,50 ——- Subtotaal: 1,54 Personeelskosten 0,51 Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 2 minuten Totaalprijs 2,50 Brutowinstmarge niet bekend Verkoopprijs niet bekend Bereidingswijze: Helaas heeft Ingrid Schoonderwalt geen bereidingswijze ingeleverd.

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Frambozenijs 0,16
Yoghurtijs 0,10
Exotica-ijs 0,08
Toefje slagroom 0,15
Vruchtensaus 0,10
Vruchten 0,50
——-
Subtotaal: 1,54

Personeelskosten

0,51

Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 2 minuten

Totaalprijs 2,50
Brutowinstmarge niet bekend
Verkoopprijs niet bekend

Bereidingswijze:

Helaas heeft Ingrid Schoonderwalt geen bereidingswijze

ingeleverd.