artikel

Internet versnelt en vergemakkelijkt zoeken

Horeca

Eenvoudigweg vanuit uw fauteuil in uw woonkamer een ander pand zoeken. Dat kan probleemloos met internet. U hoeft zelfs niet meer de deur uit voor een bezoek aan de makelaar. Sla deze stap gewoon over door zelf te zoeken in de OG-bank van Zibb.nl/horeca. U kunt zoeken op café-bar, restaurant, hotel of snackbar. De OG-bank […]

Eenvoudigweg vanuit uw fauteuil in uw woonkamer een ander pand zoeken. Dat kan probleemloos met internet. U hoeft zelfs niet meer de deur uit voor een bezoek aan de makelaar. Sla deze stap gewoon over door zelf te zoeken in de OG-bank van Zibb.nl/horeca. U kunt zoeken op café-bar, restaurant, hotel of snackbar.

Zoek een pand en onderzoek gelijktijdig de geografische en demografische samenstelling van de doelgroep. Houd tevens rekening met de cultuur van de doelgroep.