artikel

Internet versnelt en vergemakkelijkt zoeken

Horeca

Eenvoudigweg vanuit uw fauteuil in uw woonkamer een ander pand zoeken. Dat kan probleemloos met internet. U hoeft zelfs niet meer de deur uit voor een bezoek aan de makelaar. Sla deze stap gewoon over door zelf te zoeken in de OG-bank van Zibb.nl/horeca. U kunt zoeken op café-bar, restaurant, hotel of snackbar. De OG-bank […]

Eenvoudigweg vanuit uw fauteuil in uw woonkamer een ander pand zoeken. Dat kan probleemloos met internet. U hoeft zelfs niet meer de deur uit voor een bezoek aan de makelaar. Sla deze stap gewoon over door zelf te zoeken in de OG-bank van Zibb.nl/horeca. U kunt zoeken op café-bar, restaurant, hotel of snackbar.

Zoek een pand en onderzoek gelijktijdig de geografische en demografische samenstelling van de doelgroep. Houd tevens rekening met de cultuur van de doelgroep.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels