artikel

Jack Heijkoop: Tappas Patattas

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Kipjuweeltjes 3 stuks 0,24 0,72
Gamba’s 3 stuks 0,35 1,05
Champignons 3 stuks 0,10 0,30
Aardappel met schil 150 gr. 0,95 0,14
Yoghurt friteslijne knoflooksaus 50 gr. 2,00 0,10
Beslag (champ. en gamba_ 50 gr. 1,95 0,10
Sinaasappel/dragon smoothie 140 gr. 3,75 0,53
Underberg 10 gr. 50,00 0,50
Waste 100 gr. 1,00 0,10
——
Subtotaal: 3,54

 

Totaalprijs 3,54
Totaalprijs per menu 9,95
Verkoopprijs per menu 3,54

Bereidingswijze:

Frituur de kip. Haal de gamba’s door het beslagje en frituur ze.

Haal de champignons door ei en panco en frituur ze.

Frituur de aardappels met schil. Blender de sinaasappelsap met verse dragon en

voor de liefhebber een beetje underberg.