artikel

Karin Quispel: Macho menu

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 1 menu
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Jacked potatoe 1 stuk 0,60 0,60
Macho 1 stuk 0,59 0,59
Champignons, uien, paprika 100 gr. 4,00 0,40
Geraspte kaas 50 gr. 4,09 0,20
Kruidenboter 50 gr. 5,28 0,26
Diverse slasoorten, dressing, olijf 100 gr. 4,00 0,40
Milkshake 125 ml 2,00 0,25
——
Subtotaal: 2,71

 

Totaalprijs 2,71
Totaalprijs per menu 2,71
Verkoopprijs per menu 4,95

Bereidingswijze:

Snijd de gepofte aardappel doormidden. Meng de inhoud met

de kruidenboter, de geraspte kaas. Zet de aardappelschelpjes 2 minuten

in de magnetron, daarna op 4 minuten in de hetelucht op 200 graden.

Frituur de macho in 3 minuten op 173 graden.

Garneer de salade op het bord en voeg de overige ingrediënten toe.