artikel

Kepels Kampioentje

Horeca

Bereidingswijze: Bestrijk beide helften van een zonnebloembroodje dun met boter. Leg hierop een blad lolo biondosla en 20 gr dungesneden varkensfricandeau. Hierop een bolletje fricandeau-mosterdsalade (45 gr) en bestrooien met pijnboom- en zonnebloempitten. Langs het saladebolletje lauwwarme spekjes deponeren. Een abrikoos met hierop een dadel maken het broodje af. Kostprijs: €2,09 Verkoopprijs: €6,33 Tenzij anders […]

Bereidingswijze:

Bestrijk beide helften van een zonnebloembroodje dun met boter. Leg hierop een blad lolo biondosla en 20 gr dungesneden varkensfricandeau. Hierop een bolletje fricandeau-mosterdsalade (45 gr) en bestrooien met pijnboom- en zonnebloempitten. Langs het saladebolletje lauwwarme spekjes deponeren. Een abrikoos met hierop een dadel maken het broodje af.

Kostprijs: €2,09

Verkoopprijs: €6,33

Tenzij anders vermeld, betreft het de receptuur voor één broodje. De kost- en verkoopprijs zijn per stuk en inclusief BTW. Specificatie recepten en overige informatie volgens opgave deelnemers.