artikel

Klassieke fonds

Horeca

Witte of blonde sauzen Ragoûts, salpicons Pocheervocht Braiseervocht Arroseervocht 1) Witte of blanke fond “>Kalfsfond “>* “>* Bruine kalfsfond * Lamsfond “>* Braadjus * Extract van kalf * Extract van lam * Extract van wild“> * Bekijk hier info over glaces / Vissauzen, vissoepen Visragoûts Vissalpicons Pocheervocht 3) Visfond of visfumet “>* Glace van vis […]

Witte of blonde sauzen

Ragoûts, salpicons

Pocheervocht

Braiseervocht

Arroseervocht

1) Witte of blanke fond

“>Kalfsfond

/

Glace van kalf

Glace van gevogelte

/

Bruine basissauzen

Vocht voor bruine ragoûts

Braiseervocht

Arroseervocht

/

* Fumet van kalf

* Fumet van lam

* Fumet van wild

“>Bekijk hier info over fumet

1) Bruine fond

“>* Wildfond

* Extract van kalf

* Extract van lam

* Extract van wild

* Glace van kalf

* Glace van lam

* Glace van wild

/

Vissauzen, vissoepen

Visragoûts

Vissalpicons

Pocheervocht

3) Visfond of visfumet

/

Vegetarische gerechten

Calorie-arme gerechten

4) Magere fond

* Groentefond

Essence van specifieke fonds