artikel

Koelruimtes

Horeca

We verdelen de koelruimte in twee producten: Koelcellen Een koelcel kan ingebouwd zijn in een deel van de keuken. Een koelcel kan ook als losstaande, demontabele koelcel zijn geplaatst in de keuken of in een aangrenzende ruimte. Koelcellen zijn verkrijgbaar van 1,6 m³ tot 12 m³, geschikt voor partycateraars. Voor een gemiddeld horecabedrijf kost een […]

We verdelen de koelruimte in twee producten:

Koelcellen

Een koelcel kan ingebouwd zijn in een deel van de keuken. Een koelcel kan ook als losstaande, demontabele koelcel zijn geplaatst in de keuken of in een aangrenzende ruimte. Koelcellen zijn verkrijgbaar van 1,6 m³ tot 12 m³, geschikt voor partycateraars. Voor een gemiddeld horecabedrijf kost een geschikte koelcel ongeveer € 6.500,- (incl. motor). Houd rekening met

€ 14.000,- voor grote koelcellen.

Koelkasten

Koks prefereren twee of drie kleinere koelkasten boven één grote koelcel omdat de verschillende productgroepen beter te scheiden zijn. Koelkasten zijn verkrijgbaar met een inhoud van 400 liter tot ruim 1400 liter.

Houd bij de aanschaf van koelkasten rekening met een prijs van € 1.000,- tot zo’n € 5.000,-.